2015-11-25 23:51:07• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Legyen igazságos!

Napi horoszkóp november 26-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Legyen igazságos, és értse meg, hogy nem alakulhat mindig minden úgy, ahogyan ön azt eltervezte. Mivel most eléggé szétszórt és ideges, jobb, ha nem hoz fontos döntéseket. Vizsgálja át a költségvetését, mert kissé túlköltekezte magát. Este egy barátjának szüksége lesz az ön tanácsára.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ma nagy gonddal fordul a feladatai felé. Az eredményre még egy kicsit várnia kell, de "a fején találja a szöget", végre megoldást talál egy régóta húzódó problémára. Jól átgondolt döntéseket tud majd hozni. A munkatársaitól érdekes újdonságokról értesülhet.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Szép nap vár önre! Ismét jó kedve van, és mindent higgadtabban tud fogadni, mint az utóbbi napokban. Vidám és könnyed oldala kerül előtérbe. Este még rengeteg tennivalója akad majd.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold támogatni fogja a munkájában, megadja hozzá a kitartást és a szükséges energiát. Hívja fel a rokonait, beszéljen meg velük egy találkozót. Délután is sok feladat vár önre, és jól is halad mindennel. Este alkalmas lesz az idő arra, hogy megtervezze a téli szabadságát.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold-állás nyugtalanná, ingerlékennyé teszi, pedig az optimizmusára és a humorérzékére ma nagy szüksége lesz. Váratlan helyzetek akadályozzák a munkában, ne hagyja, hogy ezek teljesen elvonják a figyelmét!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold kreatívvá teszi önt. Írja fel a gondolatait, ötleteit egy papírra, később jó hasznát veheti ennek. Segítőkészségét most sokra fogják értékelni, a barátai egy szép meglepetést készítenek elő az ön számára.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ma már sokkal jobban érezheti magát, mint az elmúlt napokban, bár a bolygók még mindig vesznek el energiát öntől. Este mozduljon ki, találkozzon a barátaival!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A munkahelyi, felületes csevegés ma kimondottan untatja, és ezt ki is mutatja, amivel könnyen vérig sérthet másokat… Nem kell mindig mindennek tökéletesnek lennie, engedje el egy kicsit magát.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Holddal együtt növekszik az ön életereje is, és javul a hangulata. Van is rá oka, remekül alakulnak a dolgai. Este menjen el egy kicsit szórakozni, a mozi is remek választás lehet.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Egy kicsit lassítson a tempón, és figyeljen befelé, próbálja megfogalmazni, mi az, ami igazán fontos az ön számára. Nem vezet jóra, ha mindig mások elvárásainak próbál megfelelni. Este, ha kedve támad egy kicsit szórakozni, nyugodtan induljon útnak!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Nagyon feszült, görcsös hangulatban lehet, ezzel pedig a saját dolgát nehezíti meg. Próbálja egy kicsit lazábban venni az életet, túl sokat töpreng mostanában!

Halak: II. 19. - III. 20.
Adódhat ma egy olyan helyzet, amit nehezére esik tárgyilagosan és higgadtan megítélni. Ne hagyja, hogy felzaklassák a körülmények! Az udvariatlanságot se vegye személyes sértésnek, mert nem annak szánja az illető... Megbeszélései gyorsan és problémamentesen zajlanak le.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: